STAREN MET VOLLLEYBAL

Op zoek naar een leuke teamsport? Dan is volleybal misschien iets voor jou! Van hoog niveau, tot gewoon gezellig met z’n allen een balletje slaan: binnen de sport zijn er genoeg mogelijkheden voor iedereen!

Of je nu graag een top-volleyballer/volleybalster wil worden of gewoon voor je plezier wil spelen, het 'clubgevoel' kan een positieve bijdrage leveren aan jouw volleybalbeleving. Het is belangrijk om te volleyballen bij een vereniging waar je je thuis voelt, waar je wat kunt leren en waar je plezier kunt maken. Bij volleybalvereniging Cegelec Zuvo kun je dit allemaal vinden.

Sportspeeltuin

Volleybal kun je leren vanaf 4 of 6 jaar. Je start dan met de sportspeeltuin. Alle vaardigheden van gooien, vangen, rollen, springen worden ze bij de training op uitgedaagd. Maar ook het spelen en samenwerken in groepjes gaan ze ervaren. Met deze trainingen bereiden we ze voor op de basis technieken van volleybal.

Cool Moves Volley (CMV)

Al op jonge leeftijd kun je bij Cegelec Zuvo kennis maken met het volleyballen door middel van CMV-trainingen. Vanaf 6 jaar kun je starten op niveau 1 van CMV en door groeien naar niveau 6. Hiermee voorzien we een passend niveau voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Wedstrijden worden ongeveer 1x per maand op zondag gespeeld in de vorm van een mini toernooi. Hierdoor spelen de teams 3 of 4 wedstrijden op een dagdeel.

Niveau verschillen
1: gooien, vangen, doordraaien
2: balcontact, onderhands opslaan.
3: volleybal specifiek gooien en vangen, onderarms spelen.
4: 3 keer samenspelen
5: 3 keer  overspelen.
6: Totaal volleybalspel

Leeftijdsgrenzen CMV
Niveau 1: 6-7 jaar
Niveau 2: 7-8 jaar
Niveau 3: 8-9jaar
Niveau 4: 9-10 jaar
Niveau 5: 10-11 jaar
Niveau 6: 11-12 jaar

A-, B-, C-Jeugd

Jeugd in de leeftijd 12 tot 18 jaar, worden ingedeeld opleeftijd. 

C-jeugd 12 t/m 13 jaar
B-jeugd 14 t/m 15 jaar
A-jeugd 16 t/m 17 jaar


Senioren

Bij Cegelec Zuvo kun je recreatieve volleyballen in competitie verband of deelnemen aan een competitie team. De recreanten competitie wordt gespeeld op één avond tussen maandag tot en met vrijdag. De competitie teams, die deelnemen aan de Nevobo competities, spelen op zaterdagen.


Meetrainen 

Wil je enkel meetrainen en niet deelnemen aan een competitie, dat is ook mogelijk. Afhankelijk van het niveau wat je aan kan wordt je dan ingedeeld bij een team.

Intresse?

Heb je na het lezen van deze informatie zin om deel te nemen aan een training, klik dan op de knop proeftraining en meld je gratis aan.