Sportspeeltuin


De Sportspeeltuin is een programma waarbij kinderen tijdens de lessen vooral lekker aan het spelen en bewegen zijn, terwijl ze ongemerkt aan hun motorische vaardigheden werken. In het programma wordt er aandacht besteed aan tien grondvormen van bewegen:

  1. Balanceren
  2. Klimmen
  3. Zwaaien
  4. Rollen
  5. Springen
  6. Rennen
  7. Gooien
  8. Schoppen
  9. Stoeien
  10. Bewegen & Muziek


Bij dit programma ligt de focus niet direct op het beoefenen van volleybal, maar wel op de grondvormen van bewegen die van belang zijn binnen het volleybal, namelijk gooien en springen. Uiteraard wordt er aan de overige grondvormen van bewegen ook veel aandacht geschonken. Het gaat immers om het breed motorisch ontwikkelen van kinderen. Volleybal vereniging Zuvo wil ook de jongste groep kinderen hierbij helpen in hun ontwikkeling.


De sportspeeltuin is iedere week op woensdagavond van 18:00 tot 19:00.


Deelnemen kan op twee manieren.

Om kennis te maken met de sportspeeltuin mag je 2 keer gratis meetrainen. Hierna dien je een beslissing te nemen om lid te worden van de vereniging.

Dit kan middels 2 keuzes.
A. Lidmaatschap voor een jaar, deze kost €125,00 en loopt van september tot en met mei.
B. Een strippenkaart van 5 of 10 trainingen a €5,00/per training. (vooraf betalen)

We bieden ook een strippenkaart aan omdat met name jonge kinderen zoekend zijn naar hun sport of sporten. Hierdoor is het ook mogelijk dat een kind een of meerder sporten naast elkaar kan/wil beoefenen. Elke vorm van sport stimuleren wij.

Wilt u uw kind aanmelden of heeft u nog vragen voor ons, klik op een van de knoppen rechts op het scherm.

Jeugdcommissie Cegelec Zuvo