HISTORIE ZUVO

Volleybal vereniging ZUVO werd opgericht in 1967. Op 29 september 1967 werd ZUVO in het bijzijn van 18 studenten opgericht. Tijdens de oprichting werden de kleuren geel en blauw als clubkleuren gekozen. Anno 2010 speelt ZUVO nog steeds in deze kleuren.

Vanaf de oprichting in 1967 speelde en trainde ZUVO in de gymzaal aan de Turnstraat in Zundert. Vanaf 1978 kwam daar verandering in. Na de bouw van sporthal "Onder de Mast" werd deze sporthal de thuislocatie van ZUVO en nog steeds traint en speelt ZUVO in deze sporthal.


Tussen 1980 en 1995 behaalde ZUVO verschillende successen en groeide de vereniging uit to een gezonde, gezellige vereniging die vrijwel volledig draait op eigen kader zoals bestuursleden, commissieleden, scheidsrechters, tellers, vlaggers, etc.


Anno 2022 is ZUVO nog steeds een ambitieuze en bloeiende vereniging. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het niveau waarop onze 1e heren en dames teams spelen. Verschillende successen zoals het winnen van de Regiobeker en de kampioenschappen op elk niveau zorgt ervoor dat ZUVO uitermate goed mee kan met het niveau van deze regio.